LMC husbilar

  Din resa börjar här, för oss är våra husbilar mer än bara en produkt.

  Passion för husbilsliv

  Att resa med husvagn och känna sig precis som hemma. Känslan av frihet, oberoende, att vara ett med naturen och samtidigt njuta av hemmakomfort - den får man bara när man reser med husvagn. Den som en gång känt denna passion för mobilt resande riskerar att bli fast för evigt. Vi delar denna entusiasm och arbetar varje dag med att uppfylla dina och våra semesterdrömmar.

  Oavsett om du reser i en LMC-husvagn eller -husbil så ska du alltid komma fram säkert till ditt resmål och ha bästa möjliga semester. Stöd, lyssna, tillämpa, det är vår devis. I kontinuerlig dialog med våra partners och slutkunder förbättrar vi oss ständigt. Öppet hus, mässor och sociala nätverk som Facebook och YouTube utgör viktiga beståndsdelar av vår kommunikation. Därför känner vi till vad som önskas. Och vi uppfyller kundernas krav med hjälp av vår erfarenhet.

  LMC Long Life-teknologin är den mest innovativa påbyggnadsteknologin för fritidsfordon. Teknologin är ett resultat av konsekvent vidareutveckling av materialen i fordonskarossen och sätter därmed en ny standard för lång livslängd, säkerhet och varaktig kvalitet. Många nöjda kunder drar redan nytta av de enastående fördelarna med Long Life-teknologin.

  Image

  Intresserad? Vill du veta mer?

  Är du sugen på att köpa/byta vagn eller husbil? Ta kontakt med oss så tar vi tillsammans fram en lösning som passar just er.

  Vi erbjuder såklart även hjälp med finansieringen!

  KONTAKTA OSS

  Kontaktuppgifter

  Telefon:

  Växel: 0910-724000

  Besöksadress:

  Jörnsvägen 56

  93493 Kusmark

   

  Öppettider

  Mån - Tor: 09.00 - 17.00
  Fredag: 09.00 - 16.00
  Lördag: Stängt 
  Söndag: Stängt

  Öppettider Verkstad

  Mån - Tor: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 16.00
  Lör / Sön: Stängt
  Lunch: 12.00 - 12.30

  Telefontid Verkstad

  Mån - Fre: 08.00 - 09.00

  © 2022 Nordlunds Motor Besöksadress:Jörnsvägen 56, 934 93 Kusmark. All Rights Reserved.